ТРАЈНА ШМИНКА

Трајната шминка на светскиот бренд Purebeau Ви овозможува природен изглед во секоја возраст. Трајната шминка таканаречена "перманентен make up" e суптилнa и со вешта висoка технологија овозможува пигментација која ќе ги нагласи природните линии и на тој начин ќе се потенцираат сите атрибути за да се добие природен и убав изглед. Многу луѓе во Вашата околина ќе ја приметат разликата на Вашето лице, ќе изгледате природно како да немате потреба од Make up.Третманот е едноставен и безболен а методата се изведува со апликација на боја по неколку мм под кожа. Purebeau технологијата е признаена како најдобра меѓу 20 светски стручни лица во САД, Англија, Русија, Италија, Франција и др земји.

about

Надоградба на свилени трепки

LuxusLashes се специјално дизајнирани и развиени, се лепат на Вашите вистински трепки и притоа изгледаат сосема пприродно. Во понуда имаме свилени, нерц и синтетички. Достапни се во три дебелини, 12 различни должини од (6-17mm) три типа на закривеност во различни бои. Високиот стандард и квалитет е загарантиран. Надоградбата трае од 1-2 часа. На Вас е само да се опуштите и да уживате. Сето останато е наша грижа. Овие LuxusLashes трепки може да ги имат сите без разлика на годините, дури кога ќе ги пробате ќе ја осетите нивната предност. Вашето лице ќе изгледа поубаво и ќе зрачи. Тоа што досега било достапно само за некои звезди и модели, сега е достапно и за Вас благодарение на трепките LuxusLashes. Со нашите производи Вашите производи ќе изгледаат коко на холивудските звезди. Очите се покрупни или поиздолжени а погледот позавидлив.

Која е разликата помеѓу обичните надоградени и LuxusLashes свилените трепки? Нашите клиенти добро ја занаат разликата, бидејќи после неколку недели има разлика помеѓу оригиналните и LuxusLashes трепките.Ние придаваме голема важност на своите клиенти и им го даваме најдоброто.Долготрајноста и апсолутно природниот изглед не доаѓа сам по себе. Ние ги нудиме најгламурозните и најтрајните надоградени трепки.
* * *
Колку долго траат LuxusLashes трепките? Тие траат толку долго колку што траат и Вашите природни трепки, кои природно одпаѓаат за два - три месециво нормален циклус и секогаш се обновуваат. Се лепат на Вашите природни, а не на ивица на капакот.Овие трепки можете секогаш да ги носите. Тоа зависи од фазата на раст трепкитеи редовно дсополнување на отпаднатите трепки за да постигнете добар резултат.
* * *
На што треба да се обрне внимание при надоградување на трепки? Пред треманот да не се нашминкани очите, да се исчистат трепките со благо средствоза чистење кое не е на алкохолна база. Да не се нанесува крема која содржи гликол.
* * *
Дали LuxusLashes ги оштетуваат Вашите природни трепки? Не тие не ги оштетуваат Вашите природни трепки, надоградбата не е болна и трае околу два часа.Голем број на клиенти спијат додека се изведува третманот.
* * *
Зошто LuxusLashes Траат толку долго? На лепакот му треба 24 часа за да ја постигне својата стабилност. Во овој период да не ги мокритесо вода, да се одбегнуваат сауни и туширање со врела вода (пареа).
* * *
Може ли да се користи римел после надоградбата? Римел во принцип не е потребен, но ако сакате може да добиете упатство за начинот на нанесување и типот на римелот.
* * *
Дали има разлика меѓу LuxusLashes трепките? Свилени и Нерц се за Холивудски изглед, а од сега е тука и новата FOCONEYS .
* * *
Што не смее да се користи после надоградбата? Средства за чистење на база на масло ги разградува трепките и креми кои содржат гликол.

* * *
Сертификати Сите LuxusLashes се произведени во Германија во склад со сите прописи на ЕУ. Здравствен сертификат за средство за одмастување на трепки (германски). Здравствен Сертификарт за Gold лепак (англиски) Здравствен Сертификат за Gold лепак (германски) Здравсвен сертификат за средство за одстранување на трепки (англиски) Здравсвен сертификат за средство за одстранување на трепки (германски) Здравствен Сертификат за јастучиња на очи (англиски) Здравсвен Сертификат за гел за очи (германски) Здравствен Сертиикат за маскара (германски) Здраствен Сертификат за серум за трепки (германски) Здравсвен Сертификат за заштита (германски)

space image

 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image
 • space image