about

Маникир и педикир

Се изведуваат согласно со дерматолошките стандарди. Маникирот претставуванега на кожата, прстите како и ноктите на рацете. Вашите раце се првата работа која што луѓето најчесто ја забележуваат, со тоа и тие многу зборуваат за Вашиот изглед и карактер. Грижете се за нив правилно за да имате убави раце и нокти и одвојте барен еден ден во неделата за да направите маникир. За сите информации јавете се на 075 212 046.