about

Курс за надоградба на свилени трепки

На курсот за надоградување на трепки е опфатен теоретски и практичен дел. Теоријата подразбиразапознавање со материјалот и третманот како и на работното место и информации за компанијата LuxusLashes. Практичниот дел подразбира работа на модели со надзор од тренер. За информации и квалитет на материјалот може да ја посетите страницата на LuxusLashes Сите LuxusLashes се произведени во Германија во склад со сите прописи на ЕУ. За сите информации на 075 212 046.

space image