slider-image
slider
slider-image
slider
slider-image
slider
slider-image

Bio aesthetic

Салонот за убавина Био Аестетик ги нуди сите услуги поврзани со нега на лице меѓу кои најсовремени третмани за обликување на линии и трајна шминка. Вешт, професионален и секогаш расположен персонал во салонот ќе се потруди да ви излезе во пресрет на сите ваши желби. Уживајте во пријатна и опуштена атмосфера а притоа и во третманот на трајна шминка со кои резултати ќе бидете сигурно задоволни.

spacialize

Надоградба на свилени трепки

    За прв пат во МК, надоградба на свилени трепки од брендот број 1 во светот LuxusLashes.
    Со LuxusLashes секоја жена добива долги извиткани трепки со природен изглед, совршено нагласени без потреба од маскара.
    Трепките се лепат на Вашите вистински трепки и притоа изгледаат сосема пприродно.
    LuxusLashes се дизајнирани така што можете да ја одберете должината, дебелината и кривината на посакуваните трепки.

service

МЕЗОТЕРАПИЈА

Со мезотерапија се подобрува регенерацијата на кожата, се тонира кожата, се збогатува со витамини, се елиминира хиперпигментацијата и се исправуваат борите.

ТРЕТМАН ЗА ПОДОЧНИЦИ

Со нашите третмани се зголемува циркулацијата и лимфната дренажа со создавање на нов колаген, а со тоа и задебелување на кожата. Потребно е околу три третмани, а резултатите се видливи веднаш.

service
service

МАНИКИР И ПЕДИКИР

Се изведуваат согласно со дерматолошките стандарди. Маникирот претставува нега на кожата,прстите како и ноктите на рацете. Вашите раце се првата работа која што луѓето најчесто ја забележуваат, со тоа и тие многу зборуваат за Вашиот изглед и карактер.

Bio aesthetic салон

space image
Bio aesthetic
space image
Bio aesthetic
space image
Bio aesthetic
space image
Bio aesthetic